Sarımsaklı Parmesan Peynirli Makarna

İçindekiler

  • 120 ml (1/2 su bardağı) tereyağı
  • 2 çay kaşığı kurutulmuş ve ezilmiş fesleğen
  • 2 çay kaşığı limon suyu
  • 1 1/4 çay kaşığı sarımsak tozu
  • 3/4 çay kaşığı çeşnili tuz
  • 220 g Fettuccine veya ince çubuk makarna (pişmiş ve süzülmüş)
  • 360 ml (1 1/2 su bardağı) brokoli çiçeği (gevrek pişirilmiş)
  • 3 yemek kaşığı ceviz (doğranmış)
  • Taze, rendelenmiş parmesan peyniri

Hazırlanışı

  1. Yağı büyük bir tavada eritin.
  2. Fesleğen, limon suyu, sarımsak tozu ve çeşnili tuzu ekleyerek iyice karıştırın.
  3. Fettuccine, brokoli, cevizi ekleyin.
  4. Fettucine tamamen bulanacak şekilde iyice karıştırın.
  5. Karıştırdıktan sonra üstüne taze rendelenmiş parmesan peyniri ekleyin.

This article uses material from the Wikibooks article “Cookbook:Garlic Parmesan Pasta“, which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

Web sitenizi WordPress.com ile oluşturun
Başla
%d blogcu bunu beğendi: